Ingrediënten voor de Kinder Bueno taart:
Extra benodigdheden
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg de boter, zelfrijzend bakmeel, vanillesuiker, melk en eieren in een kom en mix goed.
2. Vet de bakvorm in met boter of olie en giet het beslag hierin. Bak de taart ongeveer 25 minuten totdat hij gaar is en controleer met een satéprikker om te zien of hij gaar is. Laat de taart afkoelen in de vorm.
3. Verwarm de repen Kinder Bueno met een stevige kookplaat, zodat ze smelten en laat ze iets afkoelen voordat je ze op de taart doet.
4. Klop de slagroom en poedersuiker tot stijve pieken. Giet de room over de afgekoelde taart en verdeel er Kinder Bueno repen over. Laat het minstens 4 uur staan in de koelkast en je taart is klaar om te serveren!
Als echte chocoladeliefhebbers, kun je er ook voor kiezen om chocoladefudge gebakjes te maken. Lees hier het recept.
Varieer met de toppings door bijvoorbeeld extra noten, chocolade of nootjes toe te voegen.
Geniet van je heerlijke Kinder Bueno taart!