Kruidenkoekjes zonder suiker ingrediënten (16 koekjes):

  • 120 gram havermout
  • 25 gram amandelmeel
  • 1 eetlepel speculaaskruiden
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 1.5 eetlepels amandelmelk
  • 4 eetlepels dadelstroop

Bereidingswijze kruidenkoekjes:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Maak de havermout fijn door een keukenmachine of door het kapot te slaan in een zakje
  • Meng alle droge ingrediënten door elkaar en voeg hierna de kokosolie, stroop en melk aan toe.
  • Laat het mengsel minimaal één uur rusten in de koelkast.
  • Maak als laatst balletje van het deeg en leg ze neem op een bakplaat met bakpapier.
  • Bak de koekjes gaar voor 13 minuten, ze zijn hierna 2 weken lang houdbaar.

Tip

voeg geraspte sinaasappelschil toe aan het deeg voor een verfrissende twist. De citrusachtige noten zullen de kruidige smaken aanvullen en een heerlijke diepte toevoegen aan je suikervrije kruidenkoekjes. Geniet van de subtiele harmonie tussen kruiden en citrus, waardoor je gezonde lekkernijen een extra vleugje levendigheid krijgen. Perfect voor een smaakvolle en suikervrije traktatie!

Bekijk per categorie
Meest gelezen